Groothandel in

duurzame energie-producten.

Dé one-stop-shop voor installateurs.

Elektra Unie kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment van energieproducten, een uitstekende service en snelle levering. Als groothandel zorgen wij ervoor dat de installateur zich op zijn werk kan concentreren en zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de producten of de tijdige levering.

De juiste producten tegen de beste prijzen.

Elektra Unie is distributeur van verschillende soorten zonnepanelen, waaronder Mono-zonnepanelen, All Black-zonnepanelen, Glas-glaszonnepanelen en Bifacial-zonnepanelen. Bij Elektra Unie altijd de allernieuwste modellen met de laatste technieken leverbaar.

Elektra Unie levert ook montagematerialen voor ieder denkbaar solar-project, variërend van kleinschalige residentiële tot grootschalige commerciële projecten. Wij bieden voor iedere situatie een gepaste oplossing.

Wij leveren slimme energieproducten!

De omvormer zorgt voor bruikbare energie.

Verbruik minder gas met een warmtepomp.

laadoplossingen voor elektrische wagens.

Alle type panelen leverbaar per pallet en in bulk.

Elektra Unie helpt graag omschakelen naar een schoner en duurzamer leven. Wij leveren altijd een oplossing op maat. De markt van zonnepanelen ontwikkeld zich zich voortdurend, bij Elektra Unie kun je de allernieuwste modellen met de laatste technieken verwachten.