Bespaar flink

op je energie- rekening

Binnen 1 dag geplaatst.

Het aanschaffen van zonnepanelen is een slimme investering die je snel terugverdient. Daarnaast maken regelingen zoals de salderingsregeling het kopen van zonnepanelen aantrekkelijk. Koop je zonnepanelen via Elektra Unie, dan helpen we je van persoonlijk advies tot en met de professionele installatie. We leggen de zonnepanelen binnen 1 dag.

Zonnepanelen pakket met all-in prijs

Voor onze zonnepanelen betaal je een all-in prijs. Ons pakket bestaat uit de zonnepanelen, de omvormer en de professionele installatie.

De omvormers vormen het belangrijkste gedeelte van de complete zonnepanelen installatie. De omvormer zorgt er voor dat de gelijkstroom die wordt opgewekt met de zonnepanelen, omgezet wordt in wisselstroom.

Alle apparatuur in huis werkt op 230 volt wisselstroom en met de omvormer wordt het mogelijk om de opgewekte elektriciteit ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken.

Naast de beste producten helpen we je ook met het terugvragen van de btw of het aanvragen van subsidies.

Het opwekken van energie begint bij de zon.

Onze zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Met zonnepanelen ben je je eigen energieleverancier. Zonnepanelen wekken elektriciteit op, door het licht van de zon om te zetten naar stroom. Zonne-energie is praktisch onuitputbaar. Gemiddeld hebben we in Nederland en Belgie 4,38 uur zonlicht per dag. Zonnepanelen zijn dan ook uiterst geschikt voor Nederland en Belgie.

Overweeg je zonnepanelen?
Hier hoe het werkt

Er is keuze uit verschillende zonnepanelen. De zonnepanelen zelf zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijke zonnesysteem. Om het een makkelijk te maken hebben onze experts de drie beste zonnepanelen voor jou geselecteerd.

Kies een dagdeel dat jou past en bespreek al je vragen en je woonsituatie met onze experts in een gratis adviesgesprek via de telefoon of bij jou thuis.

Na het adviesgesprek ontvang je alles overzichtelijk in een vrijblijvende offerte. Neem onze offerte door en vergelijk de offerte met die van andere aanbieders. Bij vragen staan onze experts voor je klaar. Indien akkoord? Stuur de offerte ondertekend retour.

Een monteur komt langs en deze kijkt of je dak en meterkast geschikt zijn voor de installatie van de zonnepanelen. Daarnaast kijken we of er plek is voor de omvormer.

Benieuwd uit welke zonnepanelen je kunt kiezen? Bekijk dan het aanbod. Ingewikkeld? Onze experts leggen je precies uit wat de verschillen zijn en wat het beste bij jou past.

Binnen een dag liggen de zonnepanelen op je dak. Je start dus direct met besparen.

Interesse gewekt? Vraag naar jouw persoonlijke aanbod.

Met Elektra Unie maak je gebruik van jarenlange ervaring met de installatie van zonnepanelen. In een gratis adviesgesprek bespreken we jouw wensen en situatie. Daarna krijg je een vrijblijvende offerte. Een compleet en eerlijk advies op maat en een top aanbod.

Email ons via info@elektraunie.nl of bel direct via 085-4013723